X

Betaalwijzen

Vooruitbetaling

Bij deze betalingsmethode schrijft u van tevoren het factuurbedrag naar ons over. Normaal gesproken verzenden wij uw bestelling binnen 72 uur nadat we de betaling hebben ontvangen. Schrijf het factuurbedrag met vermelding van het opdrachtnummer over op de volgende rekening:

Rekeninghouder: Stoffe Brünink & Hemmers GmbH
Instituut: Grafschafter Volksbank, Duitsland
IBAN: DE08280699561072828701
BIC/SWIFT: GENODEF1NEV

PayPal

U betaalt ook veilig via PayPal, onze partner voor de directe en kosteloze online betaling. PayPal kan gebruikt worden door iedereen die een bankaccount of een creditcard heeft. Om bij ons via PayPal te betalen, kiest u eenvoudig „PayPal“ als betaalwijze bij onze bestelprocedure. Log aansluitend met uw e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord in uw persoonlijke PayPal-rekening in en bevestig het bedrag van de betaling. Normaal gesproken ontvangen wij meteen de betalingsbevestiging van PayPal en uw bestelling kan meteen worden verwerkt.

Belangrijk: Pas na ontvangst van de PayPal-betalingsbevestiging kunnen wij uw bestelling verzenden. Afhankelijk van de gekozen betaalwijze in uw persoonlijke PayPal-account kan het daarom enkele werkdagen duren tot PayPal de betaling bevestigt. Als PayPal na 9 dagen geen betaling kan overmaken, wordt de bestelling door PayPal automatisch geannuleerd.

SOFORTBanking

sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.

Moneybookers/Skrill

Moneybookers is de snelste en eenvoudige manier om via internet te betalen. Betaal per creditcard, Ideal, automatische afschrijving, bankgiro of met de Moneybookers e-wallet. Voor uw veiligheid worden uw betaalgegevens niet doorgegeven aan de online shop.

Moneybookers